fbpx

COSTUME LA COMANDA

Costumul pe comandă înseamnă UNICITATE, acesta trebuie să reflecte, în primul rând, calitatea produsului, atenția la fiecare detaliu, personalitatea și stilul fiecărei persoane în parte. Costumul pe comandă se realizează de la zero, în funcție de preferințele clientului. Un astfel de produs reprezintă topul creării unui articol de îmbrăcăminte. Un produs premium din categoria de lux.

De ce un costum la comanda?

Un costum pe comandă este mai mult decât o piesă vestimentară, este o experiență. Indiferent că ne referim la un costum business, un costum de ceremonie sau un costum smart casual, trebuie privit ca o investiție pe termen lung.

Costumele pe comandă implică un anumit standard de calitate în ceea ce privește materialele folosite cât și a procesului tehnologic de confecționare.

Mai mult de atât, fiind un produs realizat pentru fiecare client în parte, permite controlul total în ceea ce privește personalizarea acestuia, de la alegerea țesăturii preferate, al tipului de rever și al buzunarelor, până la accesorizare și chiar brodarea numelui în interiorul costumului. 

Indiferent de structura corporală, un costum pe comandă îți permite să arăți impecabil și unic în același timp.

Un costum cu ATITUDINE
pe dimensiunile și structura ta

Care sunt pașii pe care îi parcurgem în așa fel încât să te bucuri de un costum cu ATITUDINE pe dimensiunile și structura ta?

Pasul 1

Realizăm o consiliere amănunțită, motiv pentru care lucrăm doar pe bază de programare, în felul acesta, reușim să oferim toată atenția cuvenită fiecărei persoane în parte.

Clienții noștri primesc sfaturi cu privire la gama cromatică potrivită, potențialele modele care îi avantajează în funcție de structura corporală și recomandări în funcție de tipul de eveniment la care vor purta costumul.

Pasul 2

Alegerea țesăturii

Când optezi pentru un costum pe comandă, afli că e nevoie de minim 3 vizite la showroom-ul nostru. La prima vizită, după ce se realizează consilierea personalizată, se va alege țesătura. În portofoliul nostru se regăsesc peste 6000 de țesături de la brand-uri de top din industrie, precum Scabal, L. Cerruti, Carnet ș.a.

Alegerea țesăturii este foarte importantă, motiv pentru care consilierii noștri sunt foarte atenți la detalii, plecând de la culoarea părului, a tenului, a staturii, până la culoare ochilor, în așa fel încât rezultatul final să fie pe măsură, iar gama cromatică să se potrivească perfect cu trăsăturile clientului.

Pasul 3

Construirea modelului

Odată aleasă țesătura, creionăm împreună modelul final, până la cele mai mici detalii. Clientul își alege tipul și lățimea reverului, numărul și forma buzunarelor, culoarea butonierelor, numărul și culoarea nasturilor, căptușeala și modalitatea de personalizare a produsului, fie inițiale brodate sau numele complet prin serigrafie.

În alegerea fiecărui detaliu, vei primi consiliere în așa fel încât să rezulte un costum impecabil și armonios din punct de vedere vestimentar.

Pasul 4

Luarea măsurilor

După stabilirea modelului, începe procesul de măsurare, unde vor fi luate toate măsurile necesare în așa fel încât costumul să îmbrace formele specifice structurii tale. În funcție de înălțimea și proporțiile fiecărui client în parte, se creează un tipar personalizat.

Pasul 5

Prima probă

La prima probă clientul se poate bucura de rodul creației pe care l-am construit împreună. Se realizează ajustările necesare în așa fel încât pentru următoarea întâlnire produsul să fie gata. 

Rulează videoul

Pasul 6

Finalizarea comenzii

După prima probă, în cele mai multe cazuri, costumul este gata de purtat. În anumite situații, dacă este necesar și de alte modificări, le putem realiza pe loc dacă clientul are disponibilitate sau stabilim o altă programare. 

La ridicarea produsului, clientul este sfătuit cum să întrețină costumul în așa fel încât să se bucure de acesta pe o perioadă cât mai mare de timp. 

Un costum realizat pe comandă nu este pentru un sezon, este o investiție inteligentă pe termen lung. Materialele folosite fiind de cea mai bună calitate. Veți regăsi stofe din lână sau combinații de lână și cașmir, lână și mătase. În sistemul bespoke nu este despre modă, ci despre stilul propriu.

Încurajăm un consum sustenabil, motiv pentru care oferim ajustări gratuite pe tot parcursul vieții produsului, în felul acesta ne asigurăm că acel costum cu ATITUDINE se va așeza impecabil, chiar dacă apar mici modificări de structură în timp.

Oamenii de succes poartă costume cu ATITUDINE. Tu ce alegi să porți?

P.S. Dacă doriți să vă asortați cu piticii, facem o ținută cu ATITUDINE și pentru ei 🙂

Notă: Realizăm costume pe comandă, inclusiv cămăși,  atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Ce spun clientii cu ATTITUDINE

Recomand! Atât costumul cât și cămașa făcută pe măsură au fost impecabile! Echipa Costume cu Atitudine a dat dovadă de profesionalism, seriozitate și au făcut ca totul sa para foarte simplu. Cu siguranță vom mai colabora pe viitor!
Pentru mine, Costume cu Atitudine inseamna acasa. Sentimentul cald, primitor, familial si plin de energie pozitiva este prezent la fiecare vizita în showroom. Disponibilitatea si calitatea serviciilor sunt cele mai importante, iar asta ii reprezinta cu desăvârșire! Cu cea mai mare caldura si incredere recomand Costume cu Atitudine!
Am apelat la Costume cu Atitudine pentru realizarea costumului meu de mire. Atenția la detalii, materialele de calitate și profesionalismul echipei au condus către un rezultat final excelent. Cu siguranță voi mai apela la serviciile lor. Recomand cu încredere! Multumesc, Costume cu Atitudine!

Solicita oferta

Solicita oferta pentru un costum la comanda cu ATITUDINE si beneficiezi de consiliere personalizată, astfel încât să faci cea mai bună alegere.

Contactează-ne telefonic sau completând formularul de mai jos.

TEL: 0759 130 601

CONTACT@COSTUMECUATITUDINE.RO

    Veti folosi costumul la un eveniment? Daca da, pe ce data?

    Call Now Button